Loxis groeit

Het aantal gebruikers van Loxis Track and Trace blijft groeien. De afgelopen maanden zijn veel apotheken gestart met Loxis. De software wordt veel gebruikt in het veld en er is veel vertrouwen. Daar zijn wij best trots op! Wij werken hard om ons product door te ontwikkelen en daarmee het vertrouwen te bevestigen. 

Waarom groeit Loxis?

Klassiek track-and-trace is vaak niet meer voldoende. Loxis bevat standaard geavanceerde functionaliteiten die zorgen voor een patiëntgerichte en effectieve bedrijfsvoering. Wij merken dat apothekers deze geavanceerdere functies steeds meer gebruiken. 

Veel apothekers hebben voor Loxis gekozen vanwege de meest uitgebreide bezorgmodule. Een andere reden is de sorteermodule die distributie tussen samenwerkende apotheken ondersteunt. Er is een enorme toename in het gebruik van deze functionaliteiten bij enkelvoudige apotheken. Voor samenwerkingsverbanden geldt dit ook voor de sorteermodule.

Loxis koppelt

Wij werken constant aan nieuwe relevante koppelingen. Onze koppeling met Kijksluiter maken wij op korte termijn slimmer en geavanceerder. Essentieel voor deze koppeling is dat het voldoet aan de AVG. Informatiebeveiliging heeft voor ons de hoogste prioriteit. Loxis is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Ook de koppeling met ons eigen product PI-Farma wordt continu uitgebreid, zodat we nog meer inzicht en gemak bieden. Hierover blijven wij u natuurlijk informeren.

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak