Loxis bezorg-app

Optimaliseer de bezorging met de Loxis applicatie voor op de mobiele telefoon. Uw bezorgers registreren hiermee het afleveren van het recept of afwezigheid van een client. Deze informatie is gekoppeld aan de software van de apotheek. De registratie is direct inzichtelijk in de apotheek.

Optimale bezorgroute

Loxis maakt bezorglijsten aan, waarbij het systeem op basis van coordinaten de optimale route berekent. De bezorgroute kan indien gewenst ook handmatig worden gemaakt. De route kan direct doorgestuurd worden naar de Loxis bezorg-app of naar een TomTomWork-apparaat in de bezorgauto. Kennis van een gebied is voor een bezorger niet meer noodzakelijk.

Route voor samenwerkende apotheken

De bezorging van samenwerkende apotheken kan door Loxis worden gecombineerd. Het is mogelijk om één voertuig in te zetten voor de bezorging van meerdere apotheken.

Loxis Sorteer Module voor instellingen

Voor ondersteuning van grote receptenaantallen is de Loxis Sorteer Module zeer geschikt. Deze module is bedoeld voor een efficiënte ondersteuning van de logistiek tussen samenwerkende apotheken en/of de bezorging aan instellingen. De voorbereiding van uw bezorging gaat door deze module zéér snel.

De Loxis Sorteer Module weet in welke container of bak een recept thuishoort, zodat er een zeer snelle sortering plaat vindt. Nadat de bak gevuld is, wordt deze ingepland voor de reguliere bezorging en in één keer uitgeleverd bij de instellingen.

Weten wat Loxis voor u kan betekenen?

Dat komen wij met veel plezier laten zien!

Bel mij voor een afspraak