• Externe Koppelingen Min

Loxis koppelt

In een apotheek wordt gebruik gemaakt van meerdere applicaties en systemen. Wij snappen als geen ander dat door te koppelen de gebruiksvriendelijkheid verhoogd wordt en de kans op fouten kleiner wordt.

Q-Manager - Herhaalreceptuur

Stroomlijn het proces voor herhaalreceptuur door de koppeling tussen Q-Manager en Loxis. Assistentes lezen patiëntgegevens uit middels het Loxis Back Office scherm. De afhaalcode wordt ingetypt op het virtuele toetsenbord op het touchscreen. Dit is mogelijk omdat Comsysco Loxis heeft geïntegreerd in het volgnummersysteem Q-Manager (Comsysco). Aan de koppeling met de Q-Manager zijn geen kosten verbonden.

Comsysco min

Qmatic - CliëntenBegeleidingssysteem

Met Qmatic heeft een medewerker de medicatie al uit de afhaalkast gehaald voordat de cliënt aan de balie staat. Qmatic biedt met ieder CliëntenBegeleidingssysteem kosteloos een koppeling met Loxis.

De cliënt ontvangt een afhaalbericht. Het uitgezonden afhaalbericht van Loxis bevat een numerieke code die de cliënt kan invoeren op de Qmatic touchscreen ticketautomaat. Na het invoeren van deze persoonlijke code is het voor de apothekersassistenten, aan zowel de balie als in de backoffice, zichtbaar welke cliënten er in de apotheek aanwezig zijn. 

Daarnaast geeft deze integratie per cliënt aan waar de medicatie zich in uw apotheek bevindt zodat een assistent sneller en efficiënter kan handelen. Deze integratie zorgt voor stroomlijning van het medicatieproces, van binnenkomst tot uitgifte!

Uitgifte van medicatie op goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze!

De Buren - uitgifte via kluisjes

Kluisjes van De Buren zijn gekoppeld aan Loxis. Dit betekent uitgifte op een goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze! De kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd (optioneel) voor diverse toepassingen.

Uitleveren buiten de reguliere openingstijden als extra service is mogelijk. Door de diverse toepassingsmogelijkheden blijven de investerings- en gebruikskosten laag. Naast ongekoelde kluizen zijn ook gekoelde- en vrieskluizen beschikbaar, in diverse formaten. Deze voldoen aan diverse richtlijnen, zoals HACCP.

De Buren is marktleider in het exploiteren van onbemande afhaallocaties op goed bereikbare plaatsen. Uniek aan deze afhaalpunten is dat ze worden opengesteld aan de markt en er geen exclusiviteit is voor welke marktpartij dan ook. Hierdoor voorkomen wij dat er voor elk product of dienst afzonderlijk een inefficiënte en (te) dure infrastructuur van afhaalpunten wordt opgezet. Zie ook het persbericht van 27 januari 2015

 deburen min

ROWA

Loxis koppelt met de robot ROWA robots. Hierdoor is een directe uitlevering vanuit Loxis mogelijk. De koppeling is inmiddels bij enkele apotheken operationeel.
De koppeling met ROWA zorgt voor een geoptimaliseerde productcyclus, een gestroomlijnd goederenmagazijn en een hogere leveringscapaciteit. Rustige processen in front- en backoffice, betere klantenbinding en tevreden medewerkers.

Umenz

Apothekers die Umenz gebruiken kunnen direct vanuit Loxis relevante video’s en afhaalinformatie voor medicatie doorsturen naar klanten. Uw klant wordt vanuit een centraal punt op een veilige en eenvoudige manier geïnformeerd. In de nabije toekomst voegen we we meer functionaliteiten toe aan onze Umenz koppeling zodat Loxis apotheken optimaal worden ondersteund in het leveren van de zorg. Als u al gebruik maakt van Umenz en Loxis dan kunt u direct gebruik maken van deze functionaliteit. Neem voor ondersteuning contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pharmaself24

Loxis koppelt volledig met de Pharmaself24. De Pharmaself 24 is een robuuste, slimme 24 uurs uitgifterobot. Het apparaat beschikt over tal van interessante en unieke eigenschappen die het werk van de apotheker vergemakkelijken. Medicatie kan makkelijk opgeruimd worden in de Pharmaself 24 waarna dit automatisch te zien is in Loxis. Alle veranderingen zoals het ophalen en verwijderen van medicatie zijn direct te zien in Loxis. Zo weet u altijd waar u de medicatie van uw klanten kunt vinden.

pharmaself voordeel gebruikvriendelijkheid 2 min

Servilocker

Het afhalen van medicijnen kan met de ServiLocker 7 dagen in de week, 24 uur per dag.
De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee uw cliënten hun medicatie snel en gemakkelijk zelf kunnen afhalen. Binnen openingstijden kunnen zij de ServiLocker in de apotheek gebruiken en buiten openingstijden kunnen zij de automaat aan de buitenzijde gebruiken. Zij kunnen hun medicijnen ophalen wanneer het hen uit komt en ze hoeven niet te wachten in de apotheek.

Kijksluiter

De koppeling tussen Loxis en Kijksluiter is uitgebreid en verbeterd. De meer geavanceerde versie stelt u in staat om op veilige wijze medicatie specifieke informatie naar de patiënt te sturen.

De patiënt ontvangt een mail met daarin een link. Nadat op de link is geklikt, wordt om een persoonlijke code gevraagd. Deze code wordt separaat verstuurd via een sms. Nadat de code is ingevuld, ontvangt de patiënt medicatie specifieke informatie. Deze systematiek voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving.

Qualiview

Vanaf 24 februari 2020 kunnen apothekers die werken met het Loxis Track & Trace systeem en Qualiview, gebruik maken van een automatische koppeling. Dankzij deze koppeling is het nu nog eenvoudiger geworden om cliënten uit te nodigen voor het PREM Farmacie klantervaringsonderzoek.

Activeren van de automatische koppeling
Apothekers kunnen de koppeling zelf activeren. Hiervoor dient onder andere een gebruikersnaam en wachtwoord te worden ingesteld in Loxis. De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je van Qualiview en kun je per e-mail opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Let op: dit zijn niet dezelfde gegevens als waarmee je inlogt in je Qualiview rapportagetool.

Feeddex

Feeddex biedt zowel de software, uitvoering als begeleiding om succesvol klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Zij faciliteren feedbackformulieren met diverse vraag elementen, zoals multiple-choice, open commentaren en diverse feedbackscore, inclusief Net Promoter ScoreCustomer Effort Score, smileys en/of klanttevredenheid.

Tags: Loxis, ROWA, koppeling, track en trace, Pharmaself24, Comsysco, Q-Manager, de Buren, Qmatic, Umenz

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak