Loxis koppelt

In een apotheek wordt gebruik gemaakt van meerdere applicaties en systemen. Wij snappen als geen ander dat door te koppelen de gebruiksvriendelijkheid verhoogt en de kans op fouten kleiner wordt.

Q-Manager - Herhaalreceptuur

Stroomlijn het proces voor herhaalreceptuur door de koppeling tussen Q-Manager en Loxis. Assistentes lezen patiëntgegevens uit middels het Loxis Back Office scherm. De afhaalcode wordt ingetypt op het virtuele toetsenbord op de touchscreen. Dit is mogelijk omdat Comsysco Loxis heeft geïntegreerd in het volgnummersysteem Q-Manager (Comsysco). Aan de koppeling met de Q-Manager zijn geen kosten verbonden.

Qmatic - CliëntenBegeleidingssysteem

Met Qmatic heeft een medewerker de medicatie al uit de afhaalkast gehaald voordat de cliënt aan de balie staat. Qmatic biedt met ieder CliëntenBegeleidingssysteem kosteloos een koppeling met Loxis.

De cliënt ontvangt een afhaalbericht. Het uitgezonden afhaalbericht van Loxis bevat een numerieke code die de cliënt kan invoeren op de Qmatic touchscreen ticketautomaat. Na het invoeren van deze persoonlijke code is het voor de apothekersassistenten, aan zowel de balie als in de backoffice zichtbaar welke cliënten er in de apotheek aanwezig zijn. Daarnaast geeft deze integratie per cliënt aan waar de medicatie zich in de apotheek bevindt zodat een assistent sneller en efficiënter kan handelen. Deze integratie zorgt voor stroomlijning van het medicatieproces, van binnenkomst tot uitgifte!

Uitgifte van medicatie op goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze!

De Buren - uitgifte via kluisjes

Kluisjes van De Buren zijn gekoppeld aan Loxis. Dit betekent uitgifte goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze! De kluisjes zijn beveiligd en geconditioneerd (optioneel) voor diverse toepassingen.

Uitleveren buiten de reguliere openingstijdens als extra service! Door de diverse toepassingsmogelijkheden blijven de investerings- en gebruikskosten laag. Naast ongekoelde kluizen zijn gekoelde en vrieskluizen beschikbaar, in diverse formaten. Deze voldoen aan diverse richtlijnen, zoals HACCP.

De Buren is marktleider in het exploiteren van onbemande afhaallocaties op goed bereikbare plaatsen. Uniek aan deze afhaalpunten is dat ze worden opengesteld aan de markt en er geen exclusiviteit is voor welke marktpartij dan ook. Hierdoor voorkomen wij dat er voor elk product of dienst afzonderlijk een inefficiënte en (te) dure infrastructuur van afhaalpunten wordt opgezet. Zie ook het persbericht van 27 januari 2015.

ROWA

Loxis koppelt met ROWA. Hierdoor is een directe uitlevering vanuit Loxis mogelijk. De koppeling is inmiddels bij enkele apotheken operationeel.

Umenz

Apothekers die Umenz gebruiken kunnen direct vanuit Loxis afhaalinformatie voor medicatie en relevante video’s doorsturen naar klanten. Uw klant wordt vanuit een centraal punt op een veilige en eenvoudige manier geïnformeerd. In de nabije toekomst zullen we meer functionaliteit toevoegen aan onze Umenz koppeling zodat Loxis apotheken optimaal worden ondersteund in het leveren van de zorg. Als u al gebruik maakt van Umenz en Loxis dan kunt u direct gebruik maken van deze functionaliteit. Neem voor ondersteuning contact op met onze helpdesk.

Pharmaself24

Loxis koppelt nu volledig met de Pharmaself24. De Pharmaself 24 is een robuuste, slimme 24 uurs uitgifterobot. Het apparaat beschikt over tal van interessante en unieke eigenschappen die het werk van de apotheker vergemakkelijken. Medicatie kan makkelijk opgeruimd worden in de Pharmaself 24 waarna dit automatisch te zien is in Loxis. Alle veranderingen zoals het ophalen en verwijderen van medicatie zijn direct te zien in Loxis. Zo weet u altijd waar u de medicatie van uw klanten kunt vinden.

Tags: Loxis, ROWA, koppeling, track en trace, Pharmaself24, Comsysco, Q-Manager, de Buren, Qmatic, Umenz

Weten wat Loxis voor u kan betekenen?

Dat komen wij met veel plezier laten zien!

Bel mij voor een afspraak