ISO27001/NEN7510

Loxis heeft de privacy van uw klanten als hoogste prioriteit. Als enige track and trace software leverancier is Loxis zowel ISO27001 als ook NEN7510 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Hiermee ondersteunen wij HKZ-ISO gecertificeerde apotheken of apotheken die hier mee bezig zijn.

ISO27001logo   5810 min

Meer informatie over ISO27001? Klik hier!

Meer informatie over NEN7510? Klk hier

Datacenter

Het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie ten behoeve van verantwoorde zorg voor cliënten is voor ons essentieel. Daarbij letten we niet alleen op de technische specificaties, maar ook op de organisatie en het menselijk handelen.

Alle relevante informatie wordt opgeslagen in een beveiligde datacenter. Dit datacenter is o.a. gecertificeerd voor informatiebeveiliging ISO 27001 en NEN 7510.

Back up - de Loxis Box

In het geval van een internet storing kunt u bij alle Loxis gegevens via onze back up functionaliteit. Alle benodigde informatie wordt realtime opgeslagen op de Loxis Box, die bij u in de apotheek staat. Hierdoor kunnen alle baliewerkzaamheden doorgaan. Onze medewerkers monitoren de back-up continu, mochten er problemen mee zijn dan nemen zij direct contact met u op.

Weten wat Loxis voor uw apotheek kan betekenen?

Dat laten wij met veel plezier aan u zien!

Maak een afspraak