Onze Referenties

Wilt u Loxis in de praktijk zien bij een collega apotheker of de ervaring met Loxis bespreken?
Wie bieden u graag een referentie adres, die vergelijkbaar is met uw eigen apotheek én in uw regio.
Neem hiervoor contact met ons op.

"Deze nieuwe manier van medicijnuitgifte geeft onze klanten nog meer gemak en werkt bovendien kostenbesparend voor de apotheek."

Simon Latumalea, Apotheek Avereest

“Voor mij heeft Loxis veel voordelen. Ten eerste meer zoekgemak in de apotheek, door eenvoudig koppelen van recepten aan een locatie en, vooral ook, eenvoudig recepten verplaatsen naar een andere locatie. Ten tweede automatische berichtgeving aan cliënten (scheelt heel veel telefoontjes). Last but not least: Loxis is een softwareontwikkelaar met de nadruk op ontwikkelaar! Waar vele andere softwareclubs stilstaan, is er met Loxis een open relatie waarbinnen ruimte is voor goede feedback - over en weer – die we als apotheek vaak zeer snel werkelijk terugzien in het product.”

Ebian JP Brill, Apotheek Hanzeplein, Apothekersgroep Groningen

"Loxis heeft voor onze apotheken in Wijchen gezorgd voor een efficiëntere receptenstroom. Op elk moment is te zien waar een recept zich bevindt, waardoor we veel tijd winnen. Ook onze patiënten zijn erg tevreden met de afhaalberichten die ze ontvangen. Hierdoor wordt er veel minder gebeld of er al iets klaar ligt. Kortom: een goed systeem om je apotheek logistiek up to date te houden."

Sander Hubert, Apotheek van Poppel en Wijchen Zuid

“Onze medewerkers zijn snel aan het programma gewend en willen niet meer anders. Zoeken naar recepten is aanzienlijk vereenvoudigd en gaat sneller. Dit levert tijdswinst op aan de balie. In het verleden waren wij soms recepten kwijt en het kostte veel tijd om het recept te vinden. Met de komst van Loxis gebeurt dit nog maar zelden. Als je een klant oproept, krijg je een mooi overzicht van de geneesmiddelen die voor de klant klaarstaan. ‘Oh ja, dat had ik een maand geleden ook besteld en niet opgehaald,’ is een reactie die we dan wel eens van de klant krijgen.”

Wouter Dessing, Samenwerkende Apotheken Bollenstreek, Locatie Apotheek Noordwijk aan Zee

Weten wat Loxis voor u kan betekenen?

Dat komen wij met veel plezier laten zien!

Bel mij voor een afspraak